Jäsenyys ?>

Haluatko liittyä Suomen Immunologiayhdistyksen jäseneksi?

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen immunologiasta kiinnostunut henkilö. Yhdistyksen kannattajajäsenenä voi olla juridinen henkilö.

Jäsenmaksu on 15 euroa / vuosi, ensimmäisen vuoden jäsenyys on ilmainen.

Uudet jäsenet yhdistykseen hyväksyy hallitus.

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä sihteeriin (Susanna Valanne, susanna.valanne at immunologiayhdistys.fi).

SIY:n jäsenet ovet automaattisesti myös Scandinavian Society for Immunology (SSI) jäseniä ja sitä kautta myös European Federation of Immunological Societies (EFIS) ja International Union of Immunological Societies (IUIS) jäseniä.

SSI myöntää jäsenilleen mm. matka-apurahoja immunologiakongresseihin. Apurahojen hausta löytyy lisätietoa SSI:n sivuilta sekä Tapahtumat– osioissa, kun hakuaika on käynnissä.

Voit hakea Suomen Immunologiayhdistyksen jäsenyyttä allaolevan lomakkeen kautta:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kotiosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Syntymäaika (muodossa VVVV-KK-PP, pakollinen)

Tutkimusryhmä / työnantaja